Inside My Brain, Nothing Much

Monday, December 05, 2005

Infected by Mary Ann Micheal Benzi

i read this from Mary's Blog.. i dont know that sudah kena.. hehehhe.. below are the infection

1) tak boleh tengok kucing.. hahaha... kalau gua jumpa kucing, lagi2 kalau gebu gua akan tangkap dah gomoi and suka belek ada tahi mata ka tak? kalau ada tahi mata gua buang/bersih dia punya mata and offcourse bukan pakai jari la.. pakai lidi or mancis or guruih api org penang kata

2) kalau ada game libepul and tv not available sebab cerekarama or majalah tiga suku, gua boleh kuar pegi tengok kat kedai mamak sensorang and my mom pun besa tanya my wife gua pegi mana? then my wife cakap kalau hari sabtu kalau ada bola kat satro masa primetime dia pegi nasi kandar... hehehehhe

3) tak bleh makan pagi , kalau breakfast gua dalam masa 1/2 jam perut gua meragam kena pi cari jamban...

4) gua suka berangan, nanti kalau naik moto/keta or jalan2 terjumpa duit seguni... hahaha... what a dream? nak tersepak seringgit pun payah, tapi gua besa jumapa rm50 tengah jalan.. hahah... tu la paling banyak gua jumpa masa tengah jalan selama 28 tahun ni.. sekupang dengan sedit banyak laa

5) suka layan bola.. sampai game bola under 12 pun gua boleh pi berenti tengok layan dulu... hehehe... sib baik anak menakan gua ada main bola wakil daerah... tu yang gua layan bola under 12 nih..

6) gua paling lenguh berjalan kalau ikut my wife pegi shopping... mak aihhh... tak lenguh ka depa berkawad satu mall padahal nak beli 2-3 barang jaa...

4 Comments:

At 5:04 PM, Blogger eddie said...

lenguhhhhhhhhhhh satu mal nak jalan worrrr hehehehe takper, balik biaq dia pulak lenguh :P

 
At 2:46 PM, Blogger PrincessRen said...

1. heheehe hang nih mmg pelik. kalu aku kucing kalu nampak hang, dah lama i lari.. wakakakak

2. aku cuba nak buat cam hang, tapi takdek kwn. nasib baik ada astro kat rumah senang sikit idup.. idup liverpool. u never walk alone lah. teringin jugak nak tgk game dgn hang, fitt, jawa and eddie. sapa lagi geng liverpool lain?

3. sama lah kita...

4. hehe.. ish bahaya nyer kerja hang. angan-angan mat jenin.

5. hehe hang mmg mkn, minum, tidur, mandi bola laaaa

6. pompuan mmg suka pergi shopping. tapi i tak suka sgt. i tgk bende yg nak dibeli terus blah...

 
At 5:07 PM, Blogger kiranakia said...

standard la tu..pompuan kan teliti..sat gie beli barang tak elok sat gie hang jugak yang bising...

 
At 8:57 AM, Blogger JohnLabu said...

teliti? hehehe.. setakat nak pi beli pampers pun nak kena kawad tempat handbag ngan kasut..

 

Post a Comment

<< Home