Inside My Brain, Nothing Much

Tuesday, October 25, 2005

Lagu Raya

Now i'm in Raya mood oledi.. tadi masa lepak/mengular kat maintainance department terdengar lagu ni plak... aku suka lagu raya ni.. taktau pasai apa... maybe sebab dia punya melodi kot.. this one from Aisyah..

Pulanglah
( ...Sayang
Di hari yang mulia ini
Ku pohon keampunan
Hanya satu yang ku pinta
Pulanglah... )

Termenung ku sendiri
Memendam rindu tidak menentu
Kasih suci murni yang kita bina
Hapus hancur oleh kata fitnah

Di pagi hari raya
Hati sayu mengenang dirimu
Mudahnya kau menggantikan diriku
Seolah cintaku tak berharga

Apakah suratan
Aidilfitri satu titik akhir
Sekian lama bercinta
Kau tiada di hari mulia

Keampunan ku pohon
Sekiranya aku yang berdosa
Pulanglah ku merindui mu sayang
Ku menanti dengan hati rela ( jiwa raga )

Pulanglah kepangkuan ku oh... sayang
Ku menunggu mu di hari raya

btw, sapa nak beli mercun boleh kontek aku.. heheh... bulan posa aku jadi tokei mercun :P

5 Comments:

At 3:58 PM, Blogger eddie said...

apa ada yg best john? leh aku letupkan satu parit buntaq..

 
At 4:12 PM, Blogger JohnLabu said...

paling best and paling sempoi ang paling kuat ialah mercun dynamite.. sebijik macam dynamite.. aku dah test dah kat kilang minggu lepas... bergegaq kilang ooo

 
At 6:39 PM, Blogger PrincessRen said...

isg best nyer.. apsal laaa ko kat penang.. kalu kat sini i dah beli berlambak dah.. nak bawak balik krismas. oops bleh bawak dlm kapal terbang ka? hmm

 
At 9:04 PM, Blogger eddie said...

menarik, hat naik atas meletup macam pokok krismas/ sambutan tahun baru punya bunga apai ada dak?
simpan aku sebijik dua dynamite
aku ada stok mercun bola dalam sekampit nak bawak balik parit buntaq... hehehe airbomb tinggal sebatang ja.. mercun ketupat ada la dalam 30 bijik tinggal..

 
At 11:29 AM, Anonymous apan said...

aku tak berani main mercun, takut jari putuih! tapi mercun pop-pop ko ada jual tak :D awwww!!

 

Post a Comment

<< Home