Inside My Brain, Nothing Much

Wednesday, October 26, 2005

Sembang sembang Liverpool


BUZZ!!!
mary ann: wei hang
jokar77: apa
jokar77: mengantuk weiss
jokar77: semalam kalah lagi
mary ann: aku nak confirm dgn ko nih
mary ann: muaaaaaaaaaaaaaaaa
mary ann: berapa
mary ann: ?
mary ann: kalah dgn crystal palace kan?
jokar77: kalah 2-1
mary ann: meaning kita kalah FA Cup ker?
jokar77: no laa
jokar77: that one is carling cup
jokar77: tak glamer pun cup tuh
mary ann: so kita kalah carling cup kan???
mary ann: haah
mary ann: haha
jokar77: hehehe
jokar77: tapi semalam turun banyak simpanan
jokar77: aku pun tengok sambil terlelap but aku semppat tengok gol
mary ann: aku tak tgk pun
mary ann: patut laa my bro lambat tidur semlm
mary ann: sigh
jokar77: tu pun fitt msg aku
mary ann: kalah lagi
mary ann: hehe
jokar77: kalau tidak aku tatau kata ada live
mary ann: nxt time ko msg laa aku balik la wei
jokar77: hahaha
jokar77: nombot tepon ang berapa?
jokar77: aku tadak nombot ang
mary ann: eh hari tuh real madrid kalah dgn sapa???
mary ann: no aku 012-6846420
mary ann: hari tuh real madrid kalah dgn sapa???
jokar77: nombot aku ang ada dak?
mary ann: ko bagi laaa
jokar77: real madrid kalah ngan valencia kot
jokar77: aku pun lupa
jokar77: valencia or deportivo
jokar77: 0124767890
mary ann: ok got it
jokar77: aku bagi miss cal dpt or not?
mary ann: dpt
jokar77: ok
mary ann: aper aper update hang msg laa aku
mary ann: alamak berdengung kwn aku yg MU kutuk liverpool
jokar77: okies
mary ann: bagi sengkeh kang baru tau
jokar77: hehehehe
mary ann: mcm cilaka jer
jokar77: hahah
jokar77: lek mary
jokar77: time libepul will come
mary ann: i know and i hope
mary ann: i hope so
jokar77: aku juga hope
mary ann: maybe kita bleh harap dgn CL kot
jokar77: but bila hope mesti kalah
mary ann: itulaaa
mary ann: liverpool suka buat camtuh
mary ann: suka bagi cam suspend konon
mary ann: bleh sakit jantung tau tak?
jokar77: lawan team ceroi or lawan team yang kita tengok boleh menang then kalah
jokar77: macam celsi itu hari
jokar77: kalau tengok masa CL memang kita boleh menang and tapi kita draw
jokar77: then masa league jumpa lagi celsi and aku rasa boleh menang last2 kena belasah
mary ann: itulaaa
mary ann: sometimes i rasa cam dia org nih sajer jer
mary ann: nak bagi surprise kot nanti
mary ann: cam biasa...
jokar77: kes kes kes
mary ann: liverpool laa katakan
jokar77: suprise mcm CL lepas tak pa laa
mary ann: itulaaa
jokar77: memang suprise boleh comeback defisit 3 gol lepas tu draw and lepas tu menang penalti
mary ann: hehe terkejut badak sumer org
mary ann: sbb masa tuh liverpool asyik kalah jer
mary ann: sama cam skang nih laaaa
jokar77: tu laa
jokar77: aku masa CL punya inzal tengok game tuhh
mary ann: so i hope liverpool akan menang something this season
mary ann: inzal tuh aper?
jokar77: 1st half berlambak2 msg dari fan milan nad chelsea masuk aku punya phone
jokar77: second half time aku balas msg depa balik
mary ann: hahaha
mary ann: hehehe
mary ann: padan muka
jokar77: Inzal? tak tau ka
jokar77: kes kes kes
mary ann: oic
mary ann: yeah yeah i know
mary ann: sorry
jokar77: Inzal ni lebih kurang teruja or dalam bahsa org putihnya teruja
mary ann: ingat kan bahasa melayu penang ker
mary ann: hehe
jokar77: hehehe
mary ann: tapi liverpool cam ada harapan tak?
jokar77: inzal ni bahsa melayu global
mary ann: nih aku nak buat research karang nih
mary ann: bleh menag tak?
mary ann: ic
jokar77: harapan?
jokar77: harapan memang ada
mary ann: hope so
jokar77: then depend dekat rafa ngan anak buahnya la
mary ann: tapi in EPL dia org dah takleh nak samapi top 5 kan?
mary ann: paling kurang pun maybe no 6 or 7
mary ann: but kalu menag besar mjngkin ada harapan
jokar77: kalau garcia boleh goreng maut ang tak sangkut opponent boleh la kot
mary ann: 30 more games in EPL kan?
jokar77: kalau traore tak tekel org dalam penalti box lagi ok
jokar77: hehehehe
mary ann: hmm. traore traore
jokar77: and hope celsi lepas ni kalah straight
mary ann: i doubt that man
mary ann: tapi jhari tuh dah seri dgn everton
jokar77: lepas tu celsi menang straight
mary ann: harap drogba kene demam denggi
mary ann: hehe
jokar77: kah kah kah
jokar77: lepas ni lawan west ham
jokar77: hehehehe
jokar77: boleh menang kot
mary ann: hope so
mary ann: biller ar?
jokar77: sabtu ni
jokar77: 29/10
mary ann: pukul berapa?
jokar77: aku check kat astro cenel 82 pukul 9.54 malam
mary ann: ok set
jokar77: sat mary
jokar77: aku nak update blog aku
mary ann: ok nanti aku komen lagi

6 Comments:

At 12:38 PM, Blogger PrincessRen said...

hahaha. hampeh ingatkan nak blog pasai pa? blog kita punyer sembang liverpool rupanyer.. wakakakaka. nih fitt tgk mesti komen byk.. haha

 
At 2:40 PM, Blogger Kaki Bangku said...

mangkuk ayun betol..aku tatau la deorg ni main cam cilanat..macam nak taknak je..

 
At 2:44 PM, Blogger JohnLabu said...

tu la fitt.. rugi ja ang msg aku soh bangun tengok bola.. aku tatau kata ada live pagi tadi.. depa dok ingat Carling Cup ni 2nd class punya cup kot.. ampehhh

 
At 3:06 PM, Blogger Kaki Bangku said...

sian kat man cina...bola 2 bijik tu mmg takleh save langsung...

 
At 4:28 PM, Blogger PrincessRen said...

takut jugak this saturday. West Ham bleh tahan kuat jugak laaa.. muaaaa apsal sumer org cam bagus lagi dari kita ni hah? gua sedih laa camnih...

 
At 10:10 AM, Blogger PrincessRen said...

weh john.. camner raya? biller nak update blog nih? hehe

 

Post a Comment

<< Home