Inside My Brain, Nothing Much

Thursday, November 17, 2005

What the F?


Gila babi punya anak.. anak babi pun tak pukui mak bapak dia sampai mati.. ni lebih teruk pada anak babi sampai sanggup pukui ibu sendiri sampai mati.. dalam Quran pun ada ayat walaupun kita kata "uhh" pun dianggap derhaka (correct me if salah), nikan pulak balun pak dia sampai suku nyawa dan pukui mak dia sampai mati.. Fuck U!

Semoga roh si ibu dicucuri rahmat dan balasan yang setimpal akan diterima oleh anak babi ni

read more 1

read more 2

4 Comments:

At 11:50 AM, Blogger eddie said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 11:51 AM, Blogger eddie said...

yg sakit hatinya kat mesia nie banyak betul criminal yg keluar masuk penjara, kalau masuk kali ke 3 tuh penjara seumur hidup aa, dah tak boleh baik dah tu..

penagih dahah pun sama, kalau dah masuk pusat serenti kali ke 3 tuh kasi jer la overdoze terus.. kasi mati lagi baik dari biar idup...

 
At 12:37 PM, Blogger PrincessRen said...

sigh.. aper jadi lah. apa punyer anak. itu sumer sbb drug punyer pasal. what our society had become? sigh...

 
At 11:04 PM, Anonymous sad said...

Terukkan sekarang masalah sosial menular especially drug mmmm. Wey john kasik update la asyik asyik cerita sedih. Lagi la sedih macam bersamamu TV3 la plak.

 

Post a Comment

<< Home