Inside My Brain, Nothing Much

Tuesday, January 17, 2006

Celebration Of G-Tek Nite


Last Saturday, 14/01/2006 dinner kilang aku dekat Pearl Island Golf kat Bayan Lepas.. tak dak apa yang menarik cuma makan ja.. dah la jauh.. ditambahkan lagi lucky draw aku tak dapat apa.. 6 tahun aku kerja kat sini sekali ja aku dapat microwave.. yang lain cuma telan ayaq liuq ja la tgk org dapat grand prize.. tahun ni toshiba bomba 29" dapat kat indon.. ampehh... sib baik 34" dapat kat operator melayu tu.. mmg best la makcik tu... aku gak yang dok tgk depa seronok amik hadiah.. aku seronok? lain tahun kot?

10 Comments:

At 7:22 PM, Blogger Azlynn said...

npk cam happening..mesti best...tapi aper theme dinner tu?

 
At 8:48 AM, Blogger JohnLabu said...

happening? tak best pun.. theme dinner takdak.. hentam kromo ja nak pakai apa pun

 
At 1:58 PM, Anonymous Anonymous said...

hang tak mandi..tu pasai tak dpt lucky draw..

 
At 2:28 PM, Blogger JohnLabu said...

tak mandi? siap mandi bunga lagi tuhh

 
At 4:56 PM, Blogger PrincessRen said...

best nyer boleh mkn free. weh takdek karaoke ker mlm tuh?

 
At 6:54 PM, Blogger abu_harraz said...

hang tak menunjukkan kehebatan ke mlm tu...tunjuk la sket hang ni kawan2 group IDRIS msa kat PPP dulu..hehe

 
At 6:58 PM, Blogger JohnLabu said...

tak cukup korum la pian.. tadak org nak main gitar macam kat bilik ang dulu.. lepas main gitar lepas tu amik kelambu selubung badan gempaq senior... kuii kuii kuiii

 
At 4:03 PM, Blogger abu_harraz said...

hahaha...siut..tak abih2 citer pi gegar senior..aku mmg power masa tu..hahahaha...

p/s teringat main lagu raya masa semayang tarawikh..sungguh tidak beretika sekali..hehehehe

 
At 4:05 PM, Blogger JohnLabu said...

gila.. melalak lagu raya masa terawikh.. jahiliyah sungguh

 
At 9:10 PM, Blogger abu_harraz said...

hang aa..start...tak pun pitori...hehehe..aku terpengaruh je...kuikuikui..

 

Post a Comment

<< Home