Inside My Brain, Nothing Much

Friday, January 06, 2006

Off to Miri today


Today after work dalam pukul 6 lebih terus gerak ke K sebab tomolo pegi Miri for vacation.. naik air asia, murah, rm120 per head pegi balik.. so total rm 240 (wife and me) + rm40 (daughter) = rm 280 untuk tambang.. hotel dalam rm100 sehari x 2 hari = rm200, supir = rm50 utk 2 hari.. so grand total rm530 tak campur makan lagi... hahaha.. but what a spoil sebab my digital camera roasak plak last week, masuk bateri tak leh on.. aiyohhhh! tgk sat lagi kalau sempat masa keluar semayang jumaat nak pi ushar digital kamera bodo bodo dah la utk pi Miri ni.. by the way, minggu lepas kilang aku buat Inventory.. mampus kejang jari kelinking key in data and verify and modified system... thak god semalam dah print semua report and ada 2-3 report tak tally 2-3 sen.. bos aku amend that report sebab dia kata buang masa ja spend whole day utk cari 2-3 sen tu.. tak berbaloi... hahaha... so lega la.. and lastly aku harap hotel yang aku book tu ada astro sport cenel.. kalau boring boleh gak layan :P

7 Comments:

At 11:38 AM, Blogger Kaki Bangku said...

wah.....aku nak order gambir!! hahaha

 
At 12:05 PM, Blogger Golf Addix said...

ello , wa ada kat miri. tapi besok petang wa main golf. lu kalau boring nak jalan2 miri tepon wa. or email pone no kao to my email. malam besok liverpool ada lawan mana ekk?

 
At 6:12 PM, Blogger PrincessRen said...

hehe.. ko kat miri yer? wah best nyer. i pun belum sampai situ. eh golf addix pun ada kat sini jugak? heheh... sama sama liveerpool la kita yek...

 
At 6:14 PM, Blogger PrincessRen said...

gofaddix liverpool lawan luton FA Cup tapi donno whether will be shown on Astro or not... :D

 
At 7:09 PM, Blogger Kaki Bangku said...

astro 1:25am tapi aku tak sure cenel brapa

 
At 7:36 PM, Blogger Golf Addix said...

1.25 channel 82 , wa dah check dah. tapi si john labu tu kena dtg tidur rumah aku kalau nak tgk bola. kalau dtg best gak , tak le terlentok tidur aku tgk game tu karang.

my prediction , liverpool 4 - luton 0

 
At 1:29 AM, Blogger abu_harraz said...

order gambir , jgn tak order. tapi beb kena tunggu sebulan lagi kalau ye pun nak pakai.bwk bertenang...bwk berehat ..tgh off season nih

 

Post a Comment

<< Home