Inside My Brain, Nothing Much

Friday, December 16, 2005

Crouch lagi 2 bijik


Petang kelmarin rushing balik ke rumah but aku rasa macam tak sempat dan terus balik to my mother's house and sampai ngam ngam pukul 6 ptg.. bukak chanel 82 and tak start lagi game semifinal between Liverpool vd Deportivo Saprissa (Club Wolrd Championship).. tak sampai lima menet teruih Crouch buat hal volley selepas di setting canteek oleh Cisse.. perghhh... goal........!!! tak caya aku minit ke 3 dah goal.. then lepas tu game macam slow sikit... goal kedua plak oleh Hari Anwar Gerrard (hehehe sori fitt), oleh Stevie Gerrard... then habis 1st half... rushing balik ke rumah selepas makan nasi sepinggan dekat my mother's house.. heheh... sampai ja rumah 2nd half dah start... menet ke 58 silap defend Saprissa and bola dapat dicuri oleh Crouch and teruih one on one ngan keeper and teruih dia placing kaki kanan masuk celah ketiak keeper.. sayur!!!!! hahahah... then the 3-0 kekal until 90 minutes and thaks oso to Reyna.. nampak dia outstanding sikit petang kelmarin... but ada satu lagi peluang tapi Garcia yang bodo tamak sombong try to get his name into the score sheet.. gila tersasar jauh padahal ada crouch and cisse and only left one defender... and yang interesting dekat team ni ada player no 11 muka macam Bangkai@member MRSM Jawa (mamat blue ada dak? sambil memusing2 tangan).. heheheheh.. lepas ni Sao Paolo plak.. mesti depa cuak tengok Liverpool main petang semalam

3 Comments:

At 10:20 AM, Blogger PrincessRen said...

hahah. hang. aku blog kita punyer chat semlm. hope u don't mind. giller best siot. .liverpool menang .. yeaaaaaaaaaaaaaaaaa... next game, sunday. NOT TO BE MISSED AT ALL.

 
At 8:58 AM, Blogger pyan said...

gilos gol nombot 1 ngan 2 cantik... second hat Gerrard tu lagi cantik!

tapi malang. kalah di final :(

 
At 2:05 PM, Blogger kiranakia said...

hidup MU..hehehe

 

Post a Comment

<< Home