Inside My Brain, Nothing Much

Thursday, February 02, 2006

You'll Never Walk Alone

pagi tadi dapat 2 sms from fitt.. 1st sms "wei bangun wei, game dah nak start" tapi aku tak dengaq itu sms.. 2nd sms "Birmingham player kena red card" aku terus bangun and reply sms fitt "alamak aku tak jaga, sapa kena red card" then dapat reply balik dari fitt "damien johnson".. terus on tv and buka cenel 81.. fuhhh sib baik 0-0 lagi... tak terlepas gol walaupun game dah minit ke 34 dah.. memang Liverpool control game and ada advantage sebab Birmingham main 10 org tapi strikeforce tak leh buat gol disebabkan finishing poor or kena palang or kena save by the goalkeeper.. then 0-0 sampai halftime and bukak cenel 82 ada game Blackburn (yanto peminat fanatik Blackburn) dgn Man U.. hahah.. tengok kat result Blackburn 2 Man U 1... hahahah.. best best... baru ja sms fitt result blacjburn ngan Man U.. last menet Brown terlupa bubuh tgn dalam poket and bola kena tangan dia walaupun bola cross tu tak bahaya lansung.. lepas tu ferdinand ngan brown dok buat2 marah linesman kekonon tak kena tangan.. common laa... memang clear bola tu kena tangan.. then Neil angkat penalti goal... hahahah.. halftime Blackburn 3 Man U 1... best ni nak buat modal pegi keja esok... kuii kuii kuii... second half start and no changes for liverpool and aku tengok Robbie Fowler dok tengah warmup ngan Alonso... Teruja aku tengok Robbie Fowler dok warmup and signal that Rafa nak masukkan dia.. best best... tak sempat Rafa masukkan Fowler (dia sekarang tak pakai plaster kat idung dia dah) Gerrard dah skor sebijikk... hahahah... yahooooooo! then Fowler masuk ganti Crouch and aku pelik pasai apa si Rafa tukaq Crouch and tak tukaq Garcia.. ampehhh.. and Alonso masuk ganti Gerrard.. i thought dia nak retain gerrard ngan alonso kat mid but dia keluarkan gerrarad and retain hamman.. takpa laa... still mid Liverpool boleh control lagi... attack punya attack last2 Birmingham player buat counter and cross and Heskey dapat free header and sib baik dapat save oleh Reyna and bola tu clear and depa cross lagi and heskey tanduk lagi and Alonso tertampan ngan dada dia and masuk dalam gol minit ke87.. ampehh last menet gol lagi.. lepas tu liverppool attack gila2 punya and memang tadak luck utk liverpool menang pagi tadi and robbie fowler pun skor but offside.. takpalaaa.. at least draw and Man U kalah ngan Blackburn 4-3.. tunggu pulak ahad ni Celsi vs The Kop cenel 81 puku 11.55 malam.. anyway tq fitt pasai sms and miss call aku pagi tadi

2 Comments:

At 6:54 PM, Blogger Golf Addix said...

letih gi opis hari nie wei. mata ngantuk tgk bola ...

 
At 12:53 PM, Blogger PrincessRen said...

hahaha... i missed the game as well. 1 minggu tak gi kerja. takdek internet. takdewk org sms or habaq kat aku. hampeh... tapi boleh draw? lagi hampeh. tolong laaa menang esok against chelsea. kat stamford, tpt si chelsea plak tuh... nope.. taknak betting lah camni. hehe

 

Post a Comment

<< Home