Inside My Brain, Nothing Much

Tuesday, October 25, 2005

Adidas Liladi Crib CF



Last weekend, i went to shopping mall together with my wife and my Qistina. Konon Konon nak buang masa and windows shopping utk tunggu waktu berbuka and tunggu pasar ramdhan buka :P.. heheh.. sampai dekat Perangin Mall, wahhh punya la ramia org.. rasa cuaca mendung ja dalam mall tuh sebab ramai org shopping tu semua beli utk depavali.. heheheh.. then jalan2 masuk dalam Adidas Store and i found this small Adidas shoes for baby/kid.. wah cute and comei.. then ask the salesman to search for my daughter's size and Qistina try it... wah nampak sempoi jaa.. and bila nak buka and bagi balik dekat salesman tu Qistina tak nak kasi... hahah.. I know, she love it.. Now Qistina got this kasut raya and her kasut raya is more expensive then for the upah for my baju melayu.. heheheh...

p/s: the 1st pic tak jadi beli sebab kecik and tak muat for Qistina, 2nd pic is Adidas Liladi Crib CF

4 Comments:

At 11:28 AM, Blogger eddie said...

mak aihhhhh, kasut raya qistina

 
At 12:26 PM, Anonymous apan said...

kalah harga kasut raya aku combine 5 tahun!!! (sebab 5 thn tak pernah tukar sandal Bata tu)

 
At 12:44 PM, Blogger JohnLabu said...

selipar aku, selipar tat sin ja..

 
At 6:29 PM, Blogger PrincessRen said...

hahaha.. nih bakal nak jadi ratu pecut negara nih weh.. haha. BTW, berapa harga kasut tuh? hehe.. sayang nyer papa nih kat qistina lah yek..

 

Post a Comment

<< Home