Inside My Brain, Nothing Much

Monday, October 17, 2005

Liverpool Vs Blackburn

15 November 2005, Saturday 9.55pm, patiently wait for the game.. below was Liverpool 1st eleven
1) Reina
2) Carragher
3) Finnan
4) Josemi
5) Traore
6) Sissoko
7) Alonso
8) Zenden
9) Warnock
10) Crouch
11) Cisse

the result was libepul 1 Blackburn 0... sorry aa yanto libepul menang plak ngan blackburn.. haha libepul control game malam tu but tadak luck utk score banyak.. cisse 3 bijik, zenden kena palang, crouch tanduk keeper tangkap, morientes masuk ganti crouch got 3 chances sure gol tapi sipi la.. tak sangka bola defend tanduk tak kena la... tanduk tinggi tiang gol ragbi laa.. kalau tidak memang libepul aku belasah kang blackburn 4-5 bijik gol.. sib baik carragher tak patah kaki lawan blackburn season nih... Cel$i plak aku belasah kang bolton 5-1.. memula tu Bolton kejut awai minit ke 4 dah score dah... then full time result Cel$i 5 Bolton 1... hahah... tapi Rabu ni lawan Andelecht plak for Champion League Group G.. best of luck to The Kop.. Rabu ni jangan bukak kedai!

3 Comments:

At 12:09 PM, Blogger Kaki Bangku said...

aaaaaakkkkuuuu tak tengok la pulaakkk...cissss

 
At 2:08 PM, Blogger JohnLabu said...

takpa fitt... nanti lawan anderlecht kita layan.. biaq Celsi kena ngan Real Betis baru best

 
At 6:37 PM, Blogger PrincessRen said...

aku tgk 2nd half jer. abg aku ader so dia nak asyik tgk jer MU dia kat the other channel. hampeh. but still tak puas hati laaa dgn 1-0.
:(

 

Post a Comment

<< Home