Inside My Brain, Nothing Much

Monday, March 13, 2006

Liverpool, Gerrard & Henry

aduhh... 2nd defeat dalam masa seminggu... 1st kena ngan Benfica 2-0, Liver control game tapi macam biasa lah liverpool punya striker main gol tiang or goal rugby.. 1st gol oleh Simao memang cantek... counter attck and try from outside penalty box... second goal dari sapa ntah.. import dari Greece kot.. sko=r dari counter gak... bicycle kick... semalam Libepul main ngan Arsenal kat Highbury... aku ingat boleh menang sebab kalau tengok form masa main ngan Benfica, walaupun kalah tapi main canti... last2 kena plak... 2-1... 2-2 goal oleh henry but paling sadis sekali last gol dari henry back pass dari Gerrard... duh.. nothing to say laaa. main teruk, Henry on form, Lehman onform... formation Liverpool 4-5-1... walaupun 5 mid kat tengah but kenot go throughh la dgn young Gunner...

10 Comments:

At 10:37 AM, Blogger kiranakia said...

aku tgk saat gerard tersalah passing bola..ek ek ler..camner la dia yg pro leh buat camtu..kelam la tu..

 
At 11:02 AM, Blogger JohnLabu said...

Henry dah suap dia masa kat tunnel sebelum game start tu

 
At 2:42 PM, Blogger zam said...

aku la ni sokong gak la Arsenal.Bukan apa...jersy kuning & maroon depa tu cun habehhhhh!!!aku ada satu kaler kuning.tangan panjang.saja beli yg takdak no.Pheh!!!!la ni nak cari jersy Barcelona plak

 
At 3:48 PM, Blogger kiranakia said...

kat petaling street melambak zam oii

 
At 3:48 PM, Blogger JohnLabu said...

laaa... pasai jersi lawa/cantek/cun habeh ang sokong arsenal... baik ang sokong PKNS Selangor ka, Shahzan Muda ka... jersi depa lagi lawa

 
At 4:23 PM, Blogger PrincessRen said...

sigh.. what a bad game last night. rasa cam menyesal jer tgk. i mmg dah tak harap sgt dari awal game lagi dah. sigh nxt everton kan? seems like the palyer nyer spirit down laaa.. boleh harapkan pepe reina jer. aper nak jadi dgn rafa nih?

 
At 8:21 AM, Blogger JohnLabu said...

next match with Fulham at home ground..

 
At 12:15 PM, Blogger PrincessRen said...

weh game pukul 4am pagi karanglah... kira pagi khamislaaa.. spa nak tgk? igh i dah terbuai mimpi kot... weh arsenal vs juventus pukul berapa?

 
At 12:31 AM, Blogger ronie said...

hahaha!! gerard getting older la my prenn.. hmmm.. hmm.. next fulham aa... tataula bila fulham downgraded pi 1st division balik

 
At 2:55 PM, Blogger azag0dude said...

kalu main kt columbia dh kena tembak ngan fan dah nate gerad tu..hehe

 

Post a Comment

<< Home