Inside My Brain, Nothing Much

Wednesday, March 08, 2006

Semalam gua tengok alien main bola



Semalam sapa tak tengok game Barca vs Celsi memang rugi.. game mmg entertain abihh.. nak sms pun rasa tak sempat tengok skill Gaucho Ronaldinho... mmg superb and memang patut dia dapat Best Player in the World.. skill maut maut punya.. bila kena tackle or body touch dia releks ja senyum... and for celsi, cuba lagi tahun depan (kalau boleh lepas la).. jgn jadi jaguh kampung ja.. hehehehe.. malam ni jgn lupa plak satu game between The Kop vs Benfica.. You'll Never Walk Alone

6 Comments:

At 8:49 AM, Blogger Nicole said...

that is funny... but I'm also pretty high right now.

 
At 12:01 PM, Blogger kiranakia said...

walaupun aku tak minat bola..tapi aku tau mmg mamat tu skill dia power..tah sapa tok guru dia..

 
At 4:59 PM, Blogger PrincessRen said...

pagi nanti make sure u watch the game. i'll be watching. sigh... kene ikut plan tidur camner otherwise i mmiss the game like this morning. YNWA

 
At 7:31 PM, Blogger Golf Addix said...

in 3 mths time I might be working quite close to you. baru pagi tadi dapat offer thru mail. kalau jadik boleh tgk bola ramai ramai....

 
At 5:13 PM, Blogger ronie said...

hehehe... aku kejang 90min tgk game tuh!! damn good!!

 
At 10:32 AM, Blogger iQaH said...

aiyak~
uhuhu...by tht time..im already asleep

 

Post a Comment

<< Home