Inside My Brain, Nothing Much

Friday, October 14, 2005

Nur Qistina

Semua org kata anak aku muka macam aku.. erkk tang mana yang sama aku pun tatau? ada sesapa boleh bagitau dak kat mana sama muka anak aku ngan aku.. aku tiap tiap hari tengok muka anak aku ngan aku kat cermin but aku kenot spot tang mana yang sama? btw yesterday is Qistina's birthday.. Happy Birthday Qistina

8 Comments:

At 4:02 PM, Anonymous sad said...

Ler waktu kecik kecik ni mana nak nampak tunggu la dia umuq 3 tahun keatas baru la terserlah kesamaan tu.

 
At 4:03 PM, Blogger JohnLabu said...

tapi semua org yang aku jumpa semua kata muka anak aku ikut muka aku..? confuse aku

 
At 4:07 PM, Anonymous sad said...

macam ada implied meaning ja ni, ka hang nak kata anak hang bakal jadik hot stuff macam hang kat ppp dulu. nak termuntah... aku dengaq..

 
At 4:14 PM, Blogger PrincessRen said...

send my birthday wishes to Qistina. ish comel nyer. .hehe.. mungkin belah mata kot john? hehe.. hang nih sad. john hot stuff ker dulu? hehe

 
At 4:47 PM, Anonymous apan said...

Tak sama lah!!! kalau ikt bapak dia sure budak ni panjang dia dah 3 kaki!!!!

 
At 5:03 PM, Anonymous zan said...

kalau ikut bapak.... budak ni sure boleh buat stimbot kat b'ball court!!

 
At 5:16 PM, Blogger Kaki Bangku said...

takpon tera pancing bila lawan ping pong dgn pyan putih!

 
At 10:58 AM, Blogger JohnLabu said...

hahahaha... betui jugak apan.. kalau sama dah lama anak aku tinggi macam aku.. zan nanti aku ajaq anak aku buat gayaKasuragi Hanamichi.. hehe.. boleh join team basketball anak boyot.. kes kes kes.. fitt, bila nak pancing depa main pinpong lagi... king stay

 

Post a Comment

<< Home