Inside My Brain, Nothing Much

Wednesday, March 14, 2007

Pemandangan di Kawasan Perusahaan Perai


This is a normal view for para pekerja kilang di Kawasan Perusahaan Perai. Boleh dikatakan tiap tiap hari aku boleh nampak lori lori yang bawa besi ni lalu kot jalan either masa nak mai kerja or masa nak balik kerja. Macam yang aku post dulu, time ada JPJ buat roadblock ja mesti lori ni pun tak jalan. Mesti ada kaki bagitau. Cuba bayangkan kalau besi besi jatuh kat org naik motosikal. Aku tak tau nak kata la, dah la dinding yang bawa besi tu kayu ja, senget plak tu, bawa mak aihhhh punya laju sebab nak ligan trip. Aku besa tengok lori ni kona dekat simpang sekali and lori off balance and terbalik semua muatan ngan lori tu.. sib baik tak dak keta or moto masa dia terbalik tu and aku masa tu just kat belakang lori tu. Aku kalau ikut lori ni memang tak ikut dekat punya, mesti jauh and kalau ada chance aku change gear potong

2 Comments:

At 12:36 AM, Anonymous sad said...

Hang ni tak dak keja ka apa? Eh eyes on the road not on the phone!

 
At 5:31 PM, Blogger JohnLabu said...

hehehe.. aku pakai supir la ni.. so drebar aku bawak aku snap gambaq

 

Post a Comment

<< Home