Inside My Brain, Nothing Much

Wednesday, August 30, 2006

Selamat Hari Merdeka ke 49


Pagi tadi datang kerja boss aku tanya model henpon Nokia dia.. after search dekat net aku bagitau dia la model nokia dia Nokia 6230.. then dia bagitau aku henpon dia hilang kelmarin atas meja dia.. erkkk?? bahaya ni... aku ingat kat depatment aku dah selamat habih dah tapi tak selamat jugak.. dah 2 kali dah benda hilang ni terjadi.. 1st was Digital Camera hilang and second my boss's henpon hilang.. better be careful la nowaday sebab kadang2 aku pun main tinggai henpon aku atas meja and kadang2 my wallet oso.. BTW Selamat Hari Kebangsaan utk semua.. Happy Holiday

6 Comments:

At 9:56 AM, Blogger Tan Sri Rost said...

bukan aritu ang nak juai hp kat aku ka....

 
At 11:03 AM, Blogger JohnLabu said...

erkk? bila plak aku nak juai? tapi yang ang nak juai pc dah nak masuk 3 bulan dah aku dok tunggu

 
At 1:42 PM, Blogger Tan Sri Rost said...

wey badminton tu wat time dan dimana, ajak org mai join tapi macam dak serius

 
At 8:43 PM, Blogger PrincessRen said...

weh hang. awat hang takut kalu hp kene curi? hang ambiq video aper nih.. baik hang cakap...

 
At 9:10 AM, Blogger JohnLabu said...

aku amik video kucing tengah mengawan

 
At 9:10 PM, Blogger ronie said...

same goes 2 u too.. slamatttt... barkatttt... sopp worattt wommpattt!

 

Post a Comment

<< Home