Inside My Brain, Nothing Much

Monday, May 15, 2006

FA Cup Champion 2006



You'll Never Walk Alone

When you walk through a storm
Hold your chin up high
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm
Is a golden sky
And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind,
Walk on, through the rain,
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone,
You'll never walk alone.

14 Comments:

At 10:56 AM, Blogger kiranakia said...

menang nasib ja liverpool...west ham kasik can..hahaha

 
At 12:35 PM, Blogger PrincessRen said...

YNWA steven gerarrd is th ebest player in the universe :D menangis i tgk the 3rd goal tuh... huhu...

 
At 1:15 PM, Blogger JohnLabu said...

terinzal aku tgk 2 bijik gol dari kapten marveles.. heheheh

 
At 1:42 PM, Blogger zam said...

gol gerrad tu mmg world!!!!!!
apahal pun aku admire kasut Cisse tu!!!!!

 
At 2:33 PM, Blogger JohnLabu said...

yang mana? yang sebelah putih sebelah merah tu ka or yang warna hijau floresen tu? kalau hijau floresen tu elok la kat ang zam.. ana pateyelek

 
At 3:28 PM, Blogger ronie said...

hahaha!!.. ko x jalan sensorang... memang gila game ni... 6 goal scored in FINAL!? blom kira penalty s/out... anyway all de best to kolam hati... glory for the one who deserved it.. woi! pahang vs perlis korang taknak tengok ke?? jgn asyik menyusukan kera@monyet@beruk@org utan@chimpanzee@kingkong@lutong@golok di hutan jeee.... support local scene..
p/s john! lain kali jumpa wallet orang, duit amik, lain2 kasi baliklaaa....

 
At 9:51 AM, Blogger zam said...

yang kaler floresen tu laaa...
baru padan dgn aku punya jersy floresen hari tu!!!!!
tak leh jadi ni,kena p cari cepat2 niiii..
***wei jon,jom lawan bola dgn team kpg pertama.ada berani ka?

 
At 1:27 PM, Blogger JohnLabu said...

hehehe... nak main ka.. kg pertama main liga.. kilang aku main teloq ja.. hahah.. ghafour ex penang tu main team kg pertama lagi ka?

 
At 5:37 PM, Blogger AIDyN X KISAH said...

cis......inikah blog ang john... kalau aku tau dah lama aku kutuk ang... kambin betoi...

 
At 8:46 AM, Blogger Tan Sri Rost said...

bodo nya din tuh laa makan lagi telinga khinzir goreng kan dah jadi seekor dah

 
At 2:00 AM, Blogger AIDyN X KISAH said...

pasai pa di mana ada aku di situ ada tupai....

 
At 4:58 PM, Blogger veezura said...

anak aku yang kecik memang tak pandai jalan lagi.......

 
At 11:43 AM, Blogger PrincessRen said...

pweh hang, update blog la wei. dah world cup dah skang nih. hang sokong sapa?

 
At 11:45 PM, Anonymous sad said...

buat la liputan pasai worldcup pulak... ni dah bersawang sampai masuk mulut punya tahap dah berupdate. heheheh

 

Post a Comment

<< Home