Inside My Brain, Nothing Much

Monday, November 06, 2006

Nur Qistina vs Nur Hizqin



Ni la best friend Qistina, anak menakan aku (anak adik aku), merangkap sepupu anak aku, Nur Hizqin @ Kuin (nama timangan). Depa dua orang ni cukup rapat sampai ada sekali tu aku bawa kuin ngan qistina pi Carrefour cashier tu boleh tanya aku "anak kembaq ka?"... heheheh.. apa yang kuin buat mesti qistina pun tiru sama and vice versa.. refer gambaq diatas, memula tu kuin buang baju sebab nak pi mandi lepas tu anak aku pun dok kalut suruh ibu dia buang baju.. then bila kuin pi mandi kena mandi 2-2 orang.. kalau tak, 2-2 tak mau mandi... lepas tu kalau 2-2 lepas mandi, aku pun boleh tak cam mana satu anak aku, mana satu anak adik aku.. muka pun dah nak seropa sikit2.. hehehe

1 Comments:

At 4:54 PM, Blogger zam said...

15 tahun lagi gambaq ni akan menjadi sesuatu yg memalukan buat anak hang.....hehehheee..

 

Post a Comment

<< Home