Inside My Brain, Nothing Much

Wednesday, October 28, 2009

update lagi

Update ketiga: RECSAM Family Day
1st time aku merasa family day selepas dekat 7 tahun aku keja kilang + 2 tahun aku keja construction company.. gila jakun aku.. wakakakakak




Update Keempat: Sejadah berdiri/sembahyang

Benda ni berlaku kat surau kampung aku.. aku snap sendiri gambaq ni... kalau betui Subhanallah.. dah akhir zaman dah.. peringatan utk semua org supaya mendirikan solat


2 Comments:

At 10:24 PM, Blogger kirana nakia said...

Salam
Yang first punya cerita- aku percaya
yang 2nd punya cerita-aku maleh nak percaya..karut tu semua

 
At 9:29 PM, Blogger Alfian_Troxion said...

ada orang buat test cop jari tak john? kot2 ada sapa2 mai malam2 kasik susun cantik sejadah ni...

tak pernah pulak aku dengaq kisah sejadah berdiri dalam mana2 hadis? Quran pon xdak cerita aku rasa...

betui ka ni? apa kata surat kabar? apa kata Ustaz Supiyan Putih? hehehe

 

Post a Comment

<< Home