Inside My Brain, Nothing Much

Monday, October 29, 2007

Konot in Penang


Dalam feri on the way ke Lone Pine


Qistina and Balqis in action


Jalan jalan tengok monkey


Balqis tengah posing ngan Qistina sebelum monkey attack aiskrim


Qistina, wife aku, Balqis, Konot and Am


Konot and Am


Balqis in action


Qistina and Balqis posing dalam feri


Konot, Balqis adn Qistina



Wekeend baru ni keluarga Konot mai Penang untuk cuti cuti Malaysia... aku plan nak datang awal untuk bawak dia jalan2 penang... tapi pagi sampai tengahari ada kerja plak sibuk beli barang2 bertunang untuk sepupu bini aku... so aku pun pi amik konot dekat Lone Pine Hotel dalam petang (aku tak ingat pukui berapa)... then bawak depa pi jalan jalan cari monyet... hahahahah... Kesian Balqis pasai kena bagi aiskrim kat monkey sampai menangis... hehehhe... Balqis punya petah bercakap... syok aku layan dia bercakap... lepas tu pi bawak pi pekena char koew teow dekat seberang... kat pulau mana ada char koew teow sedap... lepas makan char koew teow balik ke Penang ikut feri... seronok + excited Balqis ngan Qistina... hehhehehe... btw konot, sori la aku datang lambat and tak sempat nak bawak hang jalan2...

1 Comments:

At 11:14 AM, Blogger konot said...

apa nak sori2.. ni pun dah byk hang bawak aku jalan.. timasey daun keladi john.. lain kali aku mai penang lagi kuikuikui... :)

 

Post a Comment

<< Home